Beleggen is vertrouwen

Voor Prego Investment maakte we niet alleen een heerlijk beeldmerk, maar een monogram met een extra laag. Hij is opgebouwd uit de letter “p” en een staafdiagram en draagt een gevoel van vertrouwen en toegankelijkheid door zijn ronde vormen en juist kleurgebruik.

Bekijk meer logo’s

Brandbook

Het brandbook is essentieel om richting te geven aan je onderneming. Het zorgt ervoor dat iedereen die met je samenwerkt weet waar je merk voor staat en hoe alle elementen van a tot z moeten worden toegepast.

Infographics

Voor Prego hebben we geheel in eigen stijl infographics ontwikkeld. Beelden zeggen meer dan woorden en tekst is simpelweg moeilijker te onthouden. Daarnaast kan tekst al snel slaapverwekkend zijn. Infographics zijn onmisbaar om complexe vraagstukken of processen in één oog opslag duidelijk weer te geven. 

Bekijk meer Illustraties

Online communicatie

Prego is platform waar beleggers tips kunnen kopen voor hun beleggingen. De communicatie met de klant zal voornamelijk digitaal plaats vinden. Het is daarom uitermate belangrijk dat de online omgeving er profecioneel uit ziet en gebruikers vriendelijk werkt om klanten een goede ervaring te geven en herhaalijk terug te laten komen. Dit wordt gerealiseerd door een goed design en een slimme bouw van de website.

Bekijk meer websites