DE BRO'S


Je hebt ons weten te vinden! Maar wie zijn wij eigenlijk? Stas en Stefan, aka Studio Brosis. Een full service ontwerpbureau met een passie voor creatieve communicatie. We geven vorm aan jouw boodschap, gezien door de ogen van de doelgroep. Denk daarbij aan een logo, huisstijl, illustratie, flyer, magazine, website en nog veel meer. Passend in jouw verhaal, voorzien van een herkenbare visuele identiteit. Wij geloven dat de basis goed moet zijn en weten dat de juiste vormgeving een bedrijf kan maken of breken. Welk verhaal vertellen we voor jou?

Stas van der Lee

Graphic designer / Creatieve octopus

De creatieve schakel en oprichter van studio brosis. Aardig koppig en perfectionistisch tot de laatste adem. Heeft op een wild paard gereden en ooit een schildpad gevangen met een hengel. Na zijn studie was vooral de praktijk zijn ervaring. Denkt graag buiten de kaders en is naast illustrator en vormgever steeds meer bezig met fotografie en film.

Stefan Markusse

Project manager / Marketeer

De rots in de branding en communicatieve schakel binnen studio brosis. Met zijn organisatorische skills zorgt hij dat alles binnen brosis op rolletjes loopt. Hij Bewaakt de wensen van de klant tegen de ongetemde creativiteit van zijn Brolega. Met zijn opleiding in small business en retail management verzorgt hij de marketing kant van de designs.

WAT WE DOEN.


ONLINE COMMUNICATIE

OFFLINE COMMUNICATIE

HET RESULTAAT.