SCHOON BIERGLAS PAKKET.

Het nieuwe initiatief van Leroy Brown Brewery! Het te bestellen pakket op schoonbierglas.nl zorgt ervoor dat je bierglazen in perfecte conditie blijven. We maakte het logo, de website, illustraties en meer!

Bekijk website

CK Horse Transport.

Voor onze vrienden van Ck Horse Transport maakte we het logo, infographics, vrachtwagen bestickering en natuurlijk de website. Een website met diverse vertalings opties, unieke infographics en een heerlijke, classy look & feel.

Bekijk website

Redwoods people Services

Voor Redwoods People Services hebben wij de bestaande website opnieuw gebouwd, maar ditmaal in wordpress en elementor. Dit hebben wij gedaan omdat onze klant graag zelf aanpassingen wil doen en blogs wilt plaatsen op de website. Wordpress in combinatie met elementor is hier zeer geschrikt voor door de open structuur en gebruiksvriendelijkheid. Daarbij is de shop goed integreer baar door gebruik van woocommerce. Onze klant is nu zelf in staat om aanpassingen te doen, bestellingen te ontvangen en af te handelen. Ook graag een website die zelf aanpasbaar is? Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk website

Easy Tent Verhuur.

De door ons compleet vernieuwde website van Easy Tent Verhuur. Een geheel nieuw design inclusief infographics op basis van de bestaande huisstijl. Easy Tent Verhuur haalt veel van zijn opdrachten binnen via hun website. Bij de transitie van de oude naar de nieuwe website was het belangrijk de huidige SEO(vindbaarheid) te behouden en vervolgens te gaan verbeteren. Daarnaast was het doel van de nieuwe website om de conversie van de bezoekers te verhogen. Hiervoor hebben wij de structuur van de website aangepast om klanten sneller bij de juiste informatie te krijgen. Een nieuw strak, professioneel ontwerp van de website is de laatste stap om Easy Tent Verhuur de nummer 1 tentverhuurder van Nederland te maken!

Bekijk website

STBRN.

In 2018 besloten wij om onze banen op te zeggen en full time door te gaan met ons ontwerpbureau Studio Brosis. Doen waar je goed in bent, maar vooral wat je leuk vindt, dat is goed gelukt! Kinderen in onze omgeving iets leuks aantrekken bleek toch wat lastiger. Met de ervaring van een vader van twee en een ontwerper die de definitie van koppig draagt was daar STBRN. Oftwel koppig. Een merk wat zich richt op ludieke kleding voor kinderen & volwassenen.

Bekijk website